Servicii traduceri

Servicii de traducere profesioniste

Colaborarea noastră cu cei mai buni specialiști în domeniu ne permite să asigurăm servicii de traducere în și din majoritatea limbilor străine de circulație internațională precum: araba, bulgara, ceha, chineza, croata, ebraica, engleza, franceza, germana, greaca, italiana, japoneza, maghiara, daneza, olandeza, polona, portugheza, rusa, sârba, slovaca, spaniola, suedeza, turca, ucraineana.

Servicii traduceri legalizate

Cei peste 1200 de specialiști în servicii de traducere în domenii variate precum juridic, tehnic, comercial, economic, medical sau IT, din echipa noastră sunt traducători autorizați de către Ministerul Justiției din România. Putem oferi astfel și servicii de legalizare: traduceri legalizate, copii legalizate precum și supralegalizare.

Interpretariat: servicii profesionale de traduceri

Dispunem de asemenea de traducători specialiști în servicii de interpretariat simultan sau consecutiv pentru orice situație aveți nevoie: semnare acte notariale, întâlniri de afaceri, târguri, expoziții, conferințe, seminarii, etc.

Apostile: servicii de apostilare a traducerilor legalizate

Servicii de apostilare traduceri legalizate: aplicarea apostilei se face la cererea clientului, documentele apostilate fiind valabile în statele participante la Convenția de la Haga. Apostila se aplica pe documentele originale, pe copiile legalizate sau pe traducerile legalizate ale acestora. În general, nu pot fi legalizate decât traducerile documentelor cu caracter oficial, ce poarta o semnătură și/sau o ștampilă a unei persoane sau instituţie emitentă, timbru sec, sigilii.

Suna
Adresa