Despre noi

Biroul de traduceri

INA TRADUCERI

Înființat în 2006, Ina Traduceri SRL, este biroul de traduceri care vă garantează promptitudine și punctualitate în livrarea traducerilor, la un raport corect între calitate și preț.
Biroul nostru de traduceri vă propune servicii complete și profesioniste de traduceri autorizate și legalizate, interpretariat, apostile, supralegalizare și grafică DTP.

Traducem din plăcere

Biroul INA Traduceri din București realizează traduceri autorizate în și din toate limbile străine de circulație internațională și asigură de asemenea, servicii de legalizare, copii legalizate și apostile, interpretariat și servicii de DTP. Vă oferim traduceri legalizate pentru orice fel de document oficial sau act personal, valabile în statele europene și nu numai. Valorile care ne ghidează sunt : promptitudinea, expertiza în traduceri, punctualitatea.

Echipa de traducători

Cu peste 1200 de traducători autorizați de Ministerul de Justiție din România, biroul de traduceri Ina Traduceri garantează traduceri autorizate dintr-un spectru larg de domenii și limbi străine.
Specialiștii noștri realizează traduceri profesioniste din limba străină în limba română, traduceri din limba română în limba străină cât și dintr-o limbă străină în altă limbă străină.

Cum ne poți contacta

+40 738 158 240

office@inatraduceri.ro

Peste 30 de limbi străine

Din cei peste 37000 de traducători autorizați din România, i-am selectat pe cei mai buni

Suna
Adresa