Întrebări frecvente

Întrebări frecvente servicii Ina Traduceri

Cât costă o traducere

Tarifele pentru traduceri se diferențiază în funcție de limba în care se efectuează traducerea, numărul de pagini al documentului, termenul de predare, specificația documentului. Pentru o evaluare completați formularul de estimare preț.

Trebuie să mă prezint la sediul dumneavoastră pentru a aduce un document care urmează a fi tradus?

Dacă documentul pe care urmează să îl traduceți nu necesită legalizare, atunci acesta poate fi trimis prin e-mail sau fax.

În cazul în care doriți o traducere legalizată pentru documentul dumneavoastră, acesta trebuie prezentat în original notarului înainte de legalizare. În acest caz, fie aduceți dumneavoastră documentul original, fie îl puteți trimite la noi prin curier.

Cum pot fi sigur că traducerea este corectă?

Controlăm cu foarte mare atenție procesul de traducere, fiecare traducere fiind revizuită de unul dintre revizorii noștri.

Cum mă pot asigura de confidențialitate informațiilor din traducere?

Codul deontologic al traducătorilor autorizați presupune confidențialitatea documentelor. La cererea clientului, putem semna un contract de confidențialitate, prin care ne angajăm să păstrăm confidențialitatea datelor din documente.

Oferiți și servicii DTP pentru documentele traduse?

Ina Traduceri oferă și servicii DTP, la cerere. Serviciul DTP se referă la realizarea traducerii în formatul documentului original. De obicei traducerile care au nevoie de DTP sunt cele ale manualelor de instrucțiuni, scheme tehnice, grafice, etc. La alte tipuri de documente, traducătorii noștri vor încerca să efectueze traducerea într-un format cât mai apropiat de cel al documentului original

Suna
Adresa