Traduceri Spaniolă-Română

Traducători autorizați: traduceri limba spaniolă

Biroul Ina Traduceri din București vă propune servicii profesioniste pentru toate limbile străine de circulație internațională: traduceri spaniolă, italiană, engleză, franceză, germană etc. Atât pentru traducerile în și din spaniolă, cât și pentru celelalte limbi străine, realizăm traduceri din domenii de interes general, dar și texte specifice unor domenii precum tehnic și științific, economic, medical, administrativ și juridic etc.

Traducătorii noștri autorizați de Ministerul Justiției din România realizează traduceri din spaniolă în engleză, franceză sau alte combinații de limbi străine.

Traduceri spaniolă: apostile și legalizări

Pentru cei care au nevoie de traduceri în spaniolă a actelor administrative sau a documentelor oficiale având ștampila instituțiilor emitente sau acte tipizate (certificate de naștere, de căsătorie sau de deces, diplome de studii, adeverințe, caziere, permise de munca, permise etc), biroul nostru asigură servicii de legalizare sau de aplicare a apostilei de la Haga de către Camera Notarilor Publici sau Prefectură.

Traduceri spaniolă: pentru orice informație sau detalii, contactați specialiștii noștri !

Suna
Adresa