Interpretariat

intepretariat consecutiv

INTERPRETARIAT CONSECUTIV

Interpretariatul consecutiv este acea transmitere verbală a mesajului dintr-o limbă în alta, pe care interpretul o face după fiecare pauză făcuta de vorbitor, de regulă după fiecare propoziție sau frază.

Este o transmitere a mesajului exactă, corectă, completă, necomprimată care se pretează la întâlniri de afaceri, semnare de contracte sau termeni și condiții ale unor contracte etc.

De asemenea, societatea noastră oferă servicii de interpretariat la poliție, în fața Justiției, la notar, la starea civila, la video conferințe. Pentru orice proiect, noi suntem aici.

interpretariat simultan

INTERPRETARIAT SIMULTAN

Interpretariatul simultan este acea transmitere verbală a unui mesaj dintr-o limbă în alta, prin căști, din timpul unor conferințe sau seminarii.

Traducătorul interpret trebuie să traducă simultan cu discursul vorbitorului fără să facă pauze.

Este cea mai dificilă formă a interpretariatului și presupune o cunoaștere perfectă a limbii din care și în care se face interpretarea, o concentrare maximă și un profesionalism desăvârșit.

Traducerea se face în timp real.

Necesită aparatură tehnică corespunzătoare: cabina pentru interpret, căști, microfoane.

Interpretariat în București și în țară

Biroul Ina Traduceri răspunde prompt cerințelor dumneavoastră de intepretariat atât în limbile de circulație internațională, cât și pentru limbile rare.

Experiența noastră ne permite să asiguram servicii de interpretariat în diverse domenii de activitate: tehnic, IT, juridic, medical, economic, comercial sau financiar, transporturi, comerț exterior, agricultură și altele, atât în București cât și în țară.

Interpretariat în afara țării

La cerere putem asigura deplasarea interpreților și în afara țării. Costurile legate de deplasarea interpreților sunt suportate de către beneficiarul serviciilor.

Interpretariat: oferta noastră

Tarifele pentru intepretariat sunt stabilite în funcție de gradul de dificultate al traducerii precum și de durata evenimentului. În vederea dezvoltării unei colaborări de lungă durată, oferim reduceri clienților fideli.

Indiferent de domeniul în care se realizează traducerea, echipa noastră de specialiști în intepretariat va răspunde exigențelor dumneavoastră.

Servicii profesioniste de interpretariat

Asigurăm servicii de interpretariat atât pentru companii cât și pentru persoane fizice. Colaborând cu noi, beneficiați de confidențialitate și asistență specializată în interpretariat pentru semnarea de acte notariale, întâlniri de afaceri și prezentări, vizite oficiale, conferințe, seminarii, târguri și expoziții etc.

Cum ne poți contacta

+40 738 158 240

office@inatraduceri.ro

Peste 30 de limbi străine

Din cei peste 37000 de traducători autorizați din România, i-am selectat pe cei mai buni

Suna
Adresa