Termeni și condiții

Folosirea, incluzând vizitarea și folosirea datelor de pe
www.inatraduceri.ro
implică acceptarea termenilor și condițiilor următoare:

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. proprietara site-ului www.inatraduceri.ro furnizează serviciile ce sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos.

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. își asumă dreptul de a efectua modificări ale prezentelor prevederi, precum și dreptul de a modifica structura și conținutul site-ului www.inatraduceri.ro, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor în acest sens.

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. nu este responsabilă pentru eventualele erori de funcționare ale site-ului apărute din motive de natură tehnică.

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea abuzivă sau în orice alt fel a produselor sau serviciilor achiziționate prin intermediul acestui site.

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități.

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. nu va fi responsabilă și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

S.C. INA TRADUCERI S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului sau de activitate de tip haker și nu garantează faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.inatraduceri.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare.

Orice reclamație apărută în urma folosirii serviciilor site-ului va fi adusă la cunoștința S.C. INA TRADUCERI S.R.L. în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor sau serviciilor.

În toate cazurile în care serviciile nu se pot livra, clientul va putea cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de S.C. INA TRADUCERI S.R.L., dar nu și alte despăgubiri. În aceste condiții, valoarea maximă a obligațiilor S.C. INA TRADUCERI S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a serviciilor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. INA TRADUCERI S.R.L. de la respectivul client.

Clientul nu poate returna serviciile, însa serviciile pot fi înlocuite dacă reclamația este întemeiată.

Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii legali de mai sus, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între client și S.C. INA TRADUCERI S.R.L.

SC INA TRADUCERI SRL

Adresă sediu social: Piața Romană, nr. 9, sc. C, et.2, ap.5, Sector 1, București

Cod Fiscal: 25265054

Nr. ord reg com: J40/3241/2009

Suna
Adresa